I februari nästa år arrangeras för första gången Ljusdal Sales Award, en gala som är ett unikt samarbete mellan åtta stora säljbolag inom Ljusdals Kommun. Ett initiativ som har kommit till för att höja statusen för säljyrket och att på sikt göra det lättare att rekrytera folk till den ständigt växande branschen. Under galan kommer tre priser att delas ut: Årets säljare, årets rookie och årets prestation.

Som ni redan har märkt så saknas emellertid svaret på den viktigaste frågan: Vilket säljbolag i Ljusdals Kommun har den bästa konditionen?

Den 16:e juni i år kommer vi att få svaret, för nu är det nämligen klart att Admoove/Hi-Media utmanar övriga säljbolag som medverkar i Ljusdal Sales Award på stafett runt Kyrksjön:

Vi utmanar Byggfakta, Fastighetsmedia, Selldorado, SSIL, Svensk Media/Annonskraft och Qimtek på stafett, meddelar Bea Tannerstål på Admoove/Hi-Media. Utmaningen gäller dessutom Närljus.

Vi har nästan femtio anställda och vi hoppas naturligtvis att hela personalen kommer till start. Men oavsett vilka konstellationer vi kommer att ha i våra stafettlag så är vi övertygade om att vi kommer att ha de övriga säljbolagen långt bakom oss i tävlingen, fortsätter Bea Tannerstål.

– Faktum är att våra löpare är så snabba att vi förmodligen måste söka tillstånd från Luftfartsverket för att få tävla!

Admoove/Hi-Media har inte lämnat något åt slumpen och av den anledningen finns det bl.a. träningsprogram uppklistrade i närheten av fikarummet.

Utmaningen är alltså framförd och nu är vi naturligtvis väldigt spända på om de övriga säljbolagen vågar anmäla stafettlag till Ränn i Ljusdal. Vad säger ni på Byggfakta, Fastighetsmedia, Selldorado, SSIL, Svensk Media/Annonskraft, Qimtek och Närljus..?

Foto: Jonas Svensson från Ljusdals Bandyklubb informerar personalen på Admoove/Hi-Media om Ränn i Ljusdal. Vill ni veta mer om tävlingen så besöker vi naturligtvis gärna ert företag/organisation under en fikarast!

Vill ni utmana något företag, en bransch, ett bostadskvarter, en förening etc. så får ni väldigt gärna höra av er till oss. Förutom stafett så arrangeras även individuella klasser (4,2 km & 12,6 km) samt Minirännet (421 meter) för de allra yngsta.