I realiteten är det fem minuters promenad mellan Selldorados och Admoove/Hi-Medias kontor i Ljusdal. I den digitala världen skiljer det emellertid bara en knapp nanosekund mellan de båda säljbolagen. Svaret från Selldorados försäljningschef Christian Jonsson angående Admoove/Hi-Medias stafettutmaning runt Kyrksjön kom nämligen blixtsnabbt.

Christian Jonsson meddelar  att Selldorado antar utmaningen, men… att de samtidigt gör det på deras speciella sätt:

– Vi antar självklart utmaningen, men höjer dessutom insatsen. Vi kommer nämligen till start med två lag i stafetten. Ett lag bestående av tre av våra snabbaste säljare och dessutom ett lag där jag själv tar hand om alla tre sträckorna!

– Vi älskar att tävla och går naturligtvis in stenhårt för den här stafetten. Det har faktiskt gått så långt att vi funderar på att öppna ett säljkontor i baslägret på Mt. Everest på drygt femtusen meters höjd för att komma så toppade som möjligt till ”Ränn i Ljusdal”!

Foto: Christian Jonsson, försäljningschef på Seldorado, antar Admoove/Hi-Medias stafettutmaning. Finns det möjligtvis några fler säljbolag som vågar tävla mot Selldorado och Admoove/Hi-Media den 16:e juni..?

Hör gärna av er till Ränn i Ljusdal om ni vill utmana ett företag, organisation, bransch, skola, förening etc. på stafett runt Kyrksjön.