Det är viktigt med löpekonomi när man springer längre sträckor och av den anledningen har Midama seglat upp som en av de stora favoriterna i Ränn i Ljusdal. Midama kan ju det där med ekonomi och vet därmed exakt hur man snålar med sina resurser för att nå maximalt resultat. Midama hoppas nu att även andra företag inom samma bransch kommer till start i Ränn i Ljusdal, allt för att göra stafetten än mer rafflande.

– Vi utmanar LRF Konsult och Ernströms Revisionsbyrå på tremanna-stafett, hälsar Lasse Ottosson på Midama. För publikens skull hoppas vi dessutom att de toppar sina lag tidigt så att vi åtminstone får motstånd under det första varvet runt Kyrksjön!

– Vi har analyserat banan och med hjälp av matematiska kalkyler räknat ut exakt var vi ska hänga av våra motståndare, fortsätter Lasse Ottosson. I dubbel bemärkelse räknar vi alltså med seger i stafetten.

Midama har dessutom ett hemligt vapen i uppladdningen inför Ränn i Ljusdal i form av lagkaptenen ”Wille”, en jycke som skäller på sina adepter om de maskar under träningspassen. Inget lämnas alltså åt slumpen när Midama kommer till start i Ränn i Ljusdal 16:e juni.

Utmaningen är därmed levererad. Vågar LRF Konsult och Ernströms Revisionsbyrå anta utmaningen..?

 

Foto: Wille, lagkaptenen för Midamas stafettlag i ”Ränn i Ljusdal”

Foto: Erik Karlsson i Ottawa Senators och Lukas Nilsson i Kiel. Båda har tröjnummer 65, d.v.s. det antal dagar det är kvar till ”Ränn i Ljusdal”.

Hör gärna av er till oss om ni vill utmana något företag, bransch, förening, skola etc. Förutom stafett arrangeras det även två individuella klasser: Ett eller tre varv runt Kyrksjön (4,2 km eller 12,6 km). Dessutom arrangeras det 421 meter långa Minirännet för de allra yngsta.