En månad kvar till Ränn i Ljusdal!!!

Det börjar alltså bli hög tid att anmäla er till motionsloppet i Ljusdal som avgörs antingen som tremannastafett (3 x 1 varv runt Kyrksjön i klassisk stafett, eller tre personer som joggar/promenerar tillsammans runt Kyrksjön) eller individuellt i form av sträckorna 12,6 km eller 4,2 km (d.v.s. tre eller ett varv runt Kyrksjön).

Redan nu har många lag anmält sig och det är ännu fler på gång. På bilden ovan ser ni Hanna Lindqvist på DHL som är lagkapten för de lag från DHL Express som kommer till start. Här är ett axplock på övriga företag som har utmanat varandra:

Mikael Skoglunds Begravningsbyrå utmanar Svenska Kyrkan på stafett!

 

Admoove/Hi-Media utmanade övriga säljbolag i Ljusdal på stafett och Selldorado var inte sen att anta utmaningen!

Nya Moderaterna och Socialdemokraterna utmanar varandra (och andra politiska partier) på stafett!

DHL Express utmanar Posten på stafett runt Kyrksjön!

Midama utmanade Ernströms Revisionsbyrå och LRF Konsult på löpning! Ernströms svarade naturligtvis ja på utmaningen och kommer till start med fem stafettlag!

 

Hälsinglands Sparbank och Handelsbanken utmanar varandra på stafett runt Kyrksjön!

 

Bandytränarna Lännart Nilzon och Jesper Söderbäck utmanar idrottstränare och skolor på stafett. (Lännart är på fotot omgiven av tävlingsledarna Jonas Svensson från LBK och Per Löfgren från LIF)

 

Fotbollslaget Kongo United kommer till start med två stafettlag i Ränn i Ljusdal och utmanar övriga fotbollsklubbar!

Apropå fotboll så utmanar Zlatan (t.v) och Beckham (t.h) alla jyckar på stafett! Zlatan och Beckham ingår i Susanne Vikens lag från Svensk Fastighetsförmedling.

Dessutom bjuds naturligtvis på en spännande kamp i form av ”VM för maskotar”, en tävling på 421 meter (hundradels maratonlopp) där Järvsös maskot Loa har utmanat Brynäs maskot Tigern och.. alla andra maskotar!

Vad väntar ni på? Hör av er till oss om ni vill utmana något företag, förening, politiskt parti etc. Det återstår ju bara en månad till årets löparfest i Ljusdal/Hälsingland/Världen!