Kobe Bryant bar tröja nummer 24 när han spelade basket i  Los Angeles Lakers. En siffra som är synonym med de dagar det återstår till Ränn i Ljusdal. Kobe låter meddela att han inte har möjlighet att närvara vid löparfesten i Ljusdal den 16:e juni, men det kommer ändå att finnas superstjärnor på plats vid Kyrksjön. De mest namnkunniga är naturligtvis Zlatan och Beckham.

 

Foto: Zlatan och Beckham, två profiler som båda ingår i Svensk Fastighetsförmedlings stafettlag

I början av april gjorde vi en intervju med Zlatan och nu är det dags för en uppföljning. Eftersom Zlatan tillhör rasen Dvärgschnauzer så har vi återigen använt oss av Google translate för att göra intervjun möjlig:

– Zlatan, hur är formen inför Ränn i Ljusdal?

– Woff, woff, woff! (Google translate: Formen är urusel. Granntiken löper så jag har inte sovit en blund på flera nätter!)

– Elaka tungor påstår att du är döpt efter fotbollsspelaren Ibrahimovic, men du har hela tiden hävdat att det är precis tvärtom. Vad är sanningen?

– Woff, woff, woff! (Google translate: Eftersom jag är sex år så innebär det fyrtiotvå år i hundår räknat. Eftersom Zlatan Ibrahimovic endast är 36 år gammal så föddes jag alltså först. Det är alltså han som är döpt efter mig!)

– Apropå Zlatan Ibrahimovic så utmärkte han sig i sin senaste fotbollsmatch där han blev utvisad efter att ha slagit en motståndare. Har du någon kommentar till denna händelse?

– Woff, woff, woff! (Google translate: Det skulle aldrig jag ha gjort! Varför använda nävarna när man istället kan bita motståndarna i hälsenan..?)

– Avslutningsvis så vill ”Ränn i Ljusdal” önska både dig och Beckham lycka till i stafetten. Har du någon hälsning till övriga deltagare och publik?

– Woff, woff, woff! (Google translate: Ta med era tikar till Kyrksjön den 16:e juni! Och några saftiga kotletter förstås…)

Foto: Chris Chelios, hockeyspelare i Detroit Red Wings med tröja nummer 24!