Det går knappt en dag utan stafettutmaningar inför Ränn i Ljusdal den 16:e juni och nu har även Knappens Prefab AB gett sig in i leken. En skillnad dock, istället för att utmana andra företag så väljer Knappens att uppmana:

Vi kommer förmodligen till start med sju stafettlag”, meddelar Patrik Persson på Knappens. ”Vi uppmanar även alla andra företag att anmäla stafettlag till Ränn i Ljusdal så att det här blir ett årligt återkommande inslag i Ljusdal!”

Företaget som i normala fall utvecklar och tillverkar produkter för bygg- och VVS-branschen blir därmed ett av de största företagen i ”Ränn i Ljusdal”. Även Admoove/Hi-Media, Midama, Ernströms, och DHL kommer till start med flera lag.

Än återstår det 23 dagar till årets löparfest, så vill ni utmana eller uppmana andra företag, föreningar, skolor etc. så får ni väldigt gärna höra av er till oss. Och saknar ni löpare till tremannalag i stafett så går det naturligtvis alldeles utmärkt att springa ett eller tre varv runt Kyrksjön i de individuella klasserna, d.v.s. 4,2 eller 12,6 km. (Eller.. så kan ni ringa upp Michael Jordan och LeBron James och fråga om de vill springa stafett!)

Foto: LeBron James och Michael Jordan, två halvskapliga basketspelare med tröjnummer 23, d.v.s. det antal dagar som återstår till Ränn i Ljusdal!

Foto: Michael Jordan