Tjugo dagar och 22 timmar kvar tills startskottet går för Ränn i Ljusdal och nu är det alltså hög tid att kryssa i era anmälningsformulär så att vi hinner få hem rätt antal tröjor till alla deltagare. All information ni behöver för att anmäla er finns längst ner på hemsidan.

I fredags nåddes vi av ett kul besked om att ett mekanoföretag i kommunen är intresserad av att utmana sina branschkolleger. Mer om detta kommer i morgondagens blogginlägg. Är ni intresserade av att utmana något företag, bransch, förening, skola etc. så går det alltså utmärkt att höra av er till oss så kommer vi gärna på besök med kameran!

Foto: Ole-Gunnar Solskjaer, norsk fotbollsikon som under elva år representerade Manchester United. Ole-Gunnar har tyvärr inte möjlighet att närvara under Ränn i Ljusdal, men han har så klart en stående inbjudan!

Foto: Marcus Allbäck, en annan fotbollsprofil som har spelat med nummer 20 på ryggen.

Foto: T.v, Kalle Mårtensson, bandyspelare från världsmetropolen Yg i Hälsingland. T.h: Den kanadensiske hockeyspelaren Luc Robitaille.