Ingen av de tretton fotbollspelarna på bilden har blivit uttagna till fotbolls-VM i Ryssland, men det innebär å andra sidan att samtliga har möjlighet att springa stafett (eller individuellt) i Ränn i Ljusdal! Tretton dagar kvar till den stora löparfesten runt Kyrksjön. Har ni anmält er..?

Foto: Löparlegenderna Niklas Eriksson, Jesper Söderbäck och Tony Persson.

I lördags avverkades Stockholm Marathon i en ”lätt” sommarbölja i huvudstaden. Stockholm Marathon i all ära, men de flesta långdistansarna i startfältet tog naturligtvis det här loppet som ett led i uppladdningen inför årets riktiga kraftprov, d.v.s. Ränn i Ljusdal. En av dessa var Bollnäs bandytränare Jesper Söderbäck som trots en miljard grader i skuggan ändå lyckades avverka maran på fina 3:24.

Med mindre än tretton dagar kvar till Ränn i Ljusdal är det alltså hög tid att anmäla sig för loppet, utmana gärna era arbetskamrater eller exempelvis andra företag och föreningar på stafett runt Kyrksjön den 16:e juni!

Andra legender med tröjnummer 13:

 

Foto: Sanna Signeul, Ljusdals IF och Mats Sundin, Toronto Maple Leafs. (Fototcredit Sanna Signeul: Bandypuls)

Foto: Thomas Muller och Michael Ballack