Elva dagar kvar till Ränn i Ljusdal, en motionstävling runt Kyrksjön där ni kan välja mellan tremannastafett runt Kyrksjön (3 x 4,2 km), tremannapromenad (ert lag promenerar/joggar tillsammans ett varv runt Kyrksjön), eller någon av de individuella klasserna 4,2 eller 12,6 km.

Dessutom finns naturligtvis Minirännet för de allra yngsta och VM för maskotar som avgörs på en 421 meter lång bana runt startområdet i Stora Jonsparken vid Kyrksjön. (421 meter är som ni redan räknat ut en hundradel av ett maratonlopp!)

 

Foto: Elva gul/gröna fotbollsspelare/bandyspelare från arrangörsklubbarna Ljusdals IF och Ljusdals Bandyklubb.

Mer information om Ränn i Ljusdal:

Den 16:e juni är det premiär för ”Ränn i Ljusdal”, ett motionslopp runt Kyrksjön som arrangeras i ett samarbete mellan Ljusdals Idrottsförening och Ljusdals Bandyklubb. Ränn i Ljusdal kan antingen springas individuellt eller i form av en stafett för tremannalag.

I stafetten kan ni välja mellan att springa loppet som en klassisk stafett med växlingar, eller att jogga/promenera tillsammans med era lagkamrater runt Kyrksjön.

Individuellt finns alternativen att springa ett varv (4,2 km) eller tre varv (12,6) runt Kyrksjön.

Har ni barn så finns det dessutom ett lopp för de allra minsta i form av det 421 meter långa ”Minirännet” (1/100-dels maraton).

Utmed banan kommer det att finnas vätskestationer, musikunderhållning och en del överraskningar. Tävlingen avslutas därefter med utlottning av priser och picknic i start- och målområdet.

Bilda gärna stafettlag på era arbetsplatser och utmana andra företag på löparfesten mitt i Ljusdal!

Start & Mål: Stora Jonsparken, Ljusdal

Datum: 2018-06-16

Tid: Minirännet 11:30 & Ränn i Ljusdal 12:00

Priser: Utlottning av priser sker i målområdet efter tävlingens slut.

Anmälningsavgift:
Individuell klass 4,2 km: 300 kr
Individuell klass 12,6 km: 300 kr
Motions klass (ingen tidtagning) 4,2 km: 300 kr
Stafettlag 3 x 4,2 km: 900 kronor
Minirännet: 0 kr (Ingen förhandsanmälan krävs för Minirännet!)

I anmälningsavgiften ingår en goody bag som bl.a. innehåller en T-shirt.

Foto: Den vackra promenadvägen runt Kyrksjön där Ränn i Ljusdal kommer att avgöras 16:e juni.

 

Foto: Utmana gärna era arbetskamrater eller andra företag på stafett runt Kyrksjön. Michael Skoglunds Begravningsbyrå är ett av de företag som har nappat på detta och de valde att utmana Svenska Kyrkan på stafetten!

Foto: Romario, Tomas Brolin och Garrincha, tre fotbollshjältar som spelade med siffran 11 på ryggen. Av en ren tillfällighet (true story) återstår även elva dagar till Ränn i Ljusdal. Välkomna!!