Eric Cantona, legendarisk fransk anfallare, kan dessvärre ej komma till Ränn i Ljusdal och detsamma gäller David Beckham och den brasilianske målsprutan med planetens minsta fötter: Bebeto.

Å andra sidan spelar det ju faktiskt ingen roll för den stora publiken (?) runt Kyrksjön att dessa gamla fotbollshjältar inte kommer till start nästa helg, för det kommer ju ändå att krylla av stjärnor under världspremiären av ”Ränn i Ljusdal”. Vad sägs om exempelvis Brynästigern som kommer för att springa VM för maskotar?

Tips: Vill ni marknadsföra ert företag/organisation etc. i samband med Ränn i Ljusdal så säljer arrangörerna Ljusdals IF och Ljusdals BK hundrameterssträckor runt Kyrksjön för 1000kr/st. Sträckor där ni kan supporta era lagmedlemmar eller marknadsföra ert företag. Om ni är intresserade av 100 meter runt Kyrksjön så skickar ni ett meddelande på hemsidan så hör vi av oss på en gång.

Lycka till med förberedelserna, vi ses om en vecka!!!

Foto: Bebeto i mitten med tröja nummer sju. Omgiven av Mazinho och Romario. Även Beckham gillade tröja nummer sju.

Foto: Claudio Caniggia och Luis Figo, två andra superstjärnor med sju på ryggen, liksom…

..Mickey Mantle och Erik Mykland. Sju dagar kvar till Ränn i Ljusdal!!!