Endast sex dagar kvar till Ränn i Ljusdal och enligt väderprognosen ska det bli ett härligt sommarväder med solsken och 23 plusgrader. En anledning god som någon att packa picknickkorgen och bege sig till Stora Jonsparken på lördag förmiddag. Ränn i Ljusdal börjar 12:00, men redan 11:30 ska ni naturligtvis titta på VM för maskotar och Minirännet för de allra yngsta.

Här anmäler ni er: www.ranniljusdal.se

Samtidigt som motionstävlingen runt Kyrksjön pågår även en volleybollturnering i Östernäs betongpark och för de som vill testa kajakpaddling så finns den möjligheten i Kyrksjön. På lördag kväll går ni naturligtvis dessutom ut i centrum av Ljusdal och tittar på den årliga cruisingen. Är ni rädda för att missa fotbolls-VM under alla dessa aktiviteter så slinker ni naturligtvis in på nyöppnade Järnvägs Sportsbar och följer VM-dramatiken där.

Varmt välkomna till Ränn i Ljusdal på lördag den 16:e juni!!! (Och varmt blir det…)

 

Foto: Tröja nummer 6 = Micha Svechnikov! (Fotokredit: Tidningen Hälsingland). Omslagsfoto: Emma Gabrielsson, Ljusdals IF.

Foto: Franco Baresi och Bobby Moore, två fotbollshjältar med tröja nummer sex. 

Foto: Stefan Schwarz, planetens tuffaste fotbollsspelare! En stenhård mittfältare som med all rätt blev upphöjd till Gud av en sportjournalist. (Farbrorn till höger drog på sig ett gult kort i en P16-match mot Hudiksvall efter ca: 30 sekunder för ungefär åttahundra år sedan, men exakt där upphör alla andra likheter med förebilden Schwarz…)