För exakt 100 år sedan vann Babe Ruth, världens mest kände basebollspelare, World Series (”VM för klubblag”) för tredje gången. Men det skulle bli fler titlar. Totalt vann Babe Ruth World Series sju gånger och han har fortfarande än i dag några rekord som står sig. Med sina 714 homeruns ligger han dessutom trea i statistiken över mest slagna homeruns i MLB, den amerikanska proffsligan i baseboll.

Babe Ruths CV är alltså av modellen tegelstenstjock roman, men självklart hade han naturligtvis hellre bytt bort alla titlar och rekord mot att få stå på startlinjen i Ränn i Ljusdal på lördag!

Till alla därute, motionärer såväl som elitlöpare, ta chansen och anmäl er till årets löparfest i Ljusdal! På torsdag går anmälningstiden ut för loppet så det börjar alltså bli hög tid att fylla i anmälningsblanketten på hemsidan: www.ranniljusdal.se

 

Foto: Babe Ruth, homerunkung och legend. Personen till höger har aldrig slagit en homerun, men till skillnad från Babe Ruth har han möjlighet att springa Ränn i Ljusdal på lördag! 

 

Foto: Nedräkningen har börjat för Ränn i Ljusdal! Svenska landslagets stjärnback Linda Sembrant visar att det återstår bara 3 dagar till löparfesten runt Kyrksjön. Packa era picknickkorgar och bege er till Stora Jonsparken på lördag!

Ett STORT tack till alla företag, föreningar, organisationer som har anmält sig till Ränn i Ljusdal! Här är ett axplock av alla som kommer till start på lördag:

  

Foto: Hälsinglands Sparbank, Handelsbanken, Admoove/Hi-Media…

Foto: DHL-Express och Michael Skoglunds Begravningsbyrå…

Foto: Svensk Fastighetsförmedling, Bandygymnasiet Ljusdal + LIF & LBK, Moderaterna och Socialdemokraterna i Ljusdal…

Foto: Midama, Selldorado och Knappens…

Foto: Kongo United, Jesper Söderbäck (Bollnäs GIF:s bandytränare), MittX…

Foto: VM för maskotar – Stödbjörn från Röda Korset, Spargrisen från Hälsinglands Sparbank, Brynästigern & Loa från Järvsö…

Foto: TAK (Ljusdals Kommunanställdas Trivsel- och Aktivitetsklubb), Work for You och Svart Pist…

Foto: Ljusdals BK & Ljusdals IF, arrangörsklubbarna bakom Ränn i Ljusdal, Minirännet och Maskot-VM. Stöd gärna LIF och LBK genom att springa runt Kyrksjön på lördag!