Med två dagar kvar till Ränn i Ljusdal ryktas det om att Michael Skoglunds Begravningsbyrå kommer till start med ett stjärnspäckat stafettlag bestående av idel pilsnabba löpare. Vi nämner inga namn, men för enkelhetens skull kan vi väl kalla dem Jonas Robertsson, Lars Jonsson och Adam Burström…

Enligt Genevekonventionen är det alltså fullt tillåtet att hyra in lagmedlemmar till sina stafettlag som inte har direkt anknytning till företaget eller föreningen. Har ni fortfarande inte anmält ett lag så har ni alltså möjlighet att plocka in utomstående löpare i ert stafettlag.

Eftersom Svenska Kyrkan har blivit utmanad på stafett av nyss nämnda begravningsbyrå så väntar vi alltså med spänning på vilken motåtgärd som kyrkan tänker vidta för att vinna detta prestigemöte…

Foto: Är det Magnus Boäng som ska försvara Svenska Kyrkans färger i Ränn i Ljusdal? På bilden till vänster ligger han femtio meter före Jonas Robertsson och på bilden till höger håller han jämna steg med Lars Jonsson, d.v.s. två av de medlemmar som ingår i begravningsbyråns stafettlag.

 

Foto: Mikael Ernström går all-in på lördag. Ernströms Revisionsbyrå kommer nämligen till start med fem stafettlag! På bilden till höger tjuvtränar Jonas Robertsson tillsammans med André Svenshammar. André är ankaret i DHL Express stafettlag.

Foto: Cafu jublar över VM-guldet 2002. Den briljante brasilianske försvararen hann under sin karriär med att bärga hem två VM-guld och ett VM-silver till sitt hemland. Obekräftade källor gör ändå gällande att han gärna hade bytt bort dessa VM-medaljer mot att få stå på startlinjen i Ränn i Ljusdal på lördag!

Sista anmälningsdag för Ränn i Ljusdal är i dag torsdag 12/6. Skynda er till hemsidan och anmäl er!

(För er som är osäkra på formen så går det även utmärkt att anmäla er innan tävlingen på lördag med Swish, men för att undvika köer på lördag så ber vi alla löpare att anmäla sig senast i dag torsdag!)

Ränn i Ljusdals hemsida: www.ranniljusdal.se