En dag kvar och.. anmälningstiden har gått ut. Men lugn… ni kan faktiskt anmäla er på plats via Swish. En stilla vädjan från arrangören är att ni försöker vara på startområdet i tid för att efteranmäla er, allt för att undvika långa köer.

Om ni inte tänker springa/promenera så önskar vi ändå alla välkomna till löparfesten runt Kyrksjön. Förutom spännande stafetter så kan ni bl.a. titta på VM för maskotar och Minirännet i Stora Jonsparken, två evenemang som startar 11:30 på lördag förmiddag. Ränn i Ljusdal startar 12:00.

Välkomna!!!

Foto: Linnea Jonsson, Ljusdals IF. Målvakt med tröja nummer… trumvirvlar… tröja nummer 1! En dag kvar till Ränn i Ljusdal!

LÖPARFEST I LJUSDAL

Den 16:e juni är det premiär för ”Ränn i Ljusdal”, ett motionslopp runt Kyrksjön som arrangeras i ett samarbete mellan Ljusdals Idrottsförening och Ljusdals Bandyklubb. Ränn i Ljusdal kan antingen springas individuellt eller i form av en stafett för tremannalag.

I stafetten kan ni välja mellan att springa loppet som en klassisk stafett med växlingar, eller att jogga/promenera tillsammans med era lagkamrater runt Kyrksjön.

Individuellt finns alternativen att springa ett varv (4,2 km) eller tre varv (12,6) runt Kyrksjön.

Har ni barn så finns det dessutom ett lopp för de allra minsta i form av det 421 meter långa ”Minirännet” (1/100-dels maraton).

Utmed banan kommer det att finnas vätskestationer, musikunderhållning och en del överraskningar. Tävlingen avslutas därefter med utlottning av priser och picknic i start- och målområdet.

Bilda gärna stafettlag på era arbetsplatser och utmana andra företag på löparfesten mitt i Ljusdal!

Start & Mål: Stora Jonsparken, Ljusdal

Datum: 2018-06-16

Tid: Minirännet 11:30 & Ränn i Ljusdal 12:00

Priser: Utlottning av priser sker i målområdet efter tävlingens slut.

Anmälningsavgift (efteranmälning på startplatsen med Swish):
Individuell klass 4,2 km: 300 kr
Individuell klass 12,6 km: 300 kr
Motions klass (ingen tidtagning) 4,2 km: 300 kr
Stafettlag 3 x 4,2 km: 900 kronor
Minirännet: 0 kr (Ingen förhandsanmälan krävs för Minirännet!)

VÄLKOMNA TILL RÄNN I LJUSDAL!!!