Ränn i Ljusdal: Foton & Resultat

Grattis alla löpare till fina insatser i Ränn i Ljusdal! Och ett extra stort grattis till alla de som vann sina utmaningar under motionsloppet.

På bilden ovan syns Ernströms Revision. De förlorade utmaningen i Revisorklassen mot Midama Ekonomi, men… de vann priset för tävlingens snyggaste kläder! (Obekräftade källor gör faktiskt gällande att modemagasinet Vogue är beredda att betala företaget 43 miljoner euro för att fronta framsidan av tidningen! True story.)

Här nedan följer ett axplock med bilder från helgens tävling. Om allt går som planerat genomförs Ränn i Ljusdal vid samma tidpunkt även nästa år, dags alltså att börja träna igen…

Ett enormt stort tack till alla löpare, funktionärer, sponsorer och publik för att ni gjorde detta möjligt. Tack!!!

Ljusdals IF & Ljusdals BK

Vinnare i VM för Maskotar blev LBK-Björn. I stafetten var Michael Skoglunds Begravningsbyrå snabbast. (Ni kan vara lugna kära läsare; varken Jonas Robertsson, Lars Jonsson eller Adam Burström jobbar på begravningsbyrån…)

Jesper Söderbäck (längst till vänster) vann den individuella klassen på 12,6 km, här tillsammans med Abd Alhadi som var trea i Minirännet. Till höger syns Britt Wallin som var en bejublad segrare i rollatorklassen. Grattis Jesper, Abd och Britt!

Melvin Persson hade mest bråttom över mållinjen i Minirännet. Grattis Melvin och alla andra juniorer som sprang Minirännet! Till höger syns Hälsinglands Sparbank som vann bankutmaningen överlägset. Grattis!

I ”Valspurten” den politiska utmaningen mellan Socialdemokraterna och Moderaterna så var det Moderaterna som var snabbast över mållinjen. På bilden ses lagens ankare Maria Molin och Markus Evensson.

Knappens var snabbaste mekanföretag, här med Johan Berglund och Jörgen Hylander som samtalar med initiativtagaren till Ränn i Ljusdal, Janne Ageheim. Till höger syns Kongo United som hoppade in i bilen på lördag morgon från Stockholm för att springa Ränn i Ljusdal! Tack för att ni besökte Ljusdal och välkomna tillbaka!

Midama firar segern över Ernströms Revisionsbyrå i Revisorklassen, grattis Midama!

Admoove/Hi-Media vann ”säljklassen” med Selldorado på andra plats. Christian Jonsson på Selldorado fick å andra sidan ta hand om alla sträckorna själv.

Hälsinglands Sparbank, segrare i bankklassen. Hälsinglands Sparbank vann även picknickklassen! (Tack för rostbiffen & potatissalladen!)

  

Resultatlistor från stafetten och den individuella klassen:

 

         

 

By |2018-06-19T06:03:30+00:002018-06-19 |